„В и К” ООД – Габрово продължава да изпълнява дейността си, спазвайки противоепидемичните мерки

„В и К” ООД – Габрово продължава да изпълнява дейността си, спазвайки противоепидемичните мерки, въведени на територията на Република България със заповед на министъра на здравеопазването от 14.05.2020 г.

За ограничаване преките контакти между служителите на дружеството и клиентите, продължава въведеното от 16.03.2020 г. ограничение на достъпа на външни лица в сградата на ВиК на бул.”Трети март” №6 и в офисите в районите Севлиево, Дряново и Трявна.

Призоваваме всички свои клиенти да ползват онлайн възможностите за дистанционно обслужване. На първа страница на сайта на дружеството са посочени денонощният телефон за съобщаване на аварии /066 816 130/ и мейл адресът, на който можете да ни пишете / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /. На същата страница по-долу можете да проверите сметката си.

Услугите, извършвани от отдел „Производствено технически”, които не търпят отлагане, продължават да се извършват онлайн. Заявленията за съответните услуги могат да се изтеглят от раздел КЛИЕНТИ на интернет страницата на дружеството. Попълват се и към тях се прилагат сканираните документ за собственост и скица/виза. Цялата документация се приема  на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . За справки с отдел ПТО – тел. 0882 123 618.

От 18.05.2020 г. се възобновява проверката на водомерите по офисите и институциите при спазване на всички противоепидемични мерки и спазване на социална дистанция.

Потребителите на услугите могат да заплащат задълженията си като се възползват от всички обявени начини за плащане: чрез касите на дружеството, пощенските клонове, на касите на Изипей, банкови плащания,

 „ВиК” ООД - Габрово гарантира, че вземането на някои ограничителни мерки няма по никакъв начин да се отрази на основната дейност на дружеството – водоснабдяване, канализация, пречистване на води.