Мерки във връзка с обявеното извънредно положение - 16.03.2020 г.

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България и поради нарастващия риск от разпространението на Covid-19, „В и К“ ООД - Габрово предприема съответните мерки за ограничаване на разпространението на вируса.

Временно се преустановява прекия контакт между потребителите на ВиК услуги и служителите на дружеството.

Достъпът на външни лица в сградата на ВиК на бул.”Трети март” №6 и в офисите в районите Севлиево, Дряново и Трявна е ограничен.

Призоваваме всички свои клиенти да ползват онлайн възможностите за дистанционно обслужване. На първа страница на сайта на дружеството са посочени денонощният телефон за съобщаване на аварии /066 816 130/ и мейл адресът, на който можете да ни пишете / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /. На същата страница по-долу можете да проверите сметката си.

Услугите, извършвани от отдел „Производствено технически”, които не търпят отлагане, също ще се извършват онлайн. Заявленията за съответните услуги могат да се изтеглят от раздел КЛИЕНТИ на интернет страницата на дружеството. Попълват се и към тях се прилагат сканираните документ за собственост и скица/виза. Цялата документация се приема  на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . За справки с отдел ПТО – тел. 0882 123 618.

С цел ограничаване контактите на инкасатори и клиенти на ВиК, през този месец отчитането на водомерите ще се извърши служебно.

Потребителите на услугите, могат да заплащат задълженията си като се възползват от всички обявени начини за плащане: чрез касите на дружеството, пощенските клонове, на касите на Изипей, банкови плащания, 

 „ВиК” ООД - Габрово гарантира, че вземането на някои ограничителни мерки няма по никакъв начин да се отрази на основната дейност на дружеството – водоснабдяване, канализация, пречистване на води.


Печат